Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Elisabeth Hubertina Lamerigts, geboren te Ittervoort op 9 november 1882, dochter van Joannes Lamerigts en Anna Maria Reijnen.


Zij is getrouwd te Ittervoort op 4 januari 1907 met
Joseph Hubert de Renet, landbouwer, geboren te Thorn op 25 december 1875, zoon van Jan Mathijs Hubert de Renet en Maria Josephina Rutten.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Jan Mathijs Hubert, geboren te Thorn rond december 1911, overleden te Ittervoort op 19 juni 1912.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina