Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joseph Geraers, akkerman, geboren te Stramproy op 13 december 1753, overleden aldaar op 27 oktober 1831, zoon van Wijnand Geraers en Joanna Peters.


Hij was gehuwd (1) met
Helena Verduren.

Hij is getrouwd te Stramproy op 25 november 1820 (2) met
Aldegondis Tulkens, landbouwster, geboren te Hunsel op 19 maart 1791, overleden te Stramproy op 9 januari 1864, dochter van Joannes Tulkens en Elisabeth Erens.
(Zij is later getrouwd te Stramproy op 22 augustus 1832 met Jan Mathijs Vleeshouwers, landbouwer, geboren te Kessenich (B) op 7 maart 1798, zoon van Joannes Vleeshouwers en Wilhelmina Schroijen.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina