Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Hermanus Hubertus Leenders, dagloner en kantonnier, geboren te Ittervoort op 31 januari 1853, overleden aldaar op 1 januari 1935, zoon van Peter Joannes Lenders en Marie Henriette Donders.


Hij is getrouwd te Ittervoort op 10 november 1886 (1) met
Gertrudis Hubertina Reijnen, geboren te Ittervoort op 20 februari 1850, overleden aldaar op 6 april 1905, dochter van Peter Jan Hendrik Hubertus Reijnen en Marie Gertrude Opgenhaffen.

Hij is getrouwd te Ittervoort op 6 oktober 1905 (2) met
Maria Magdalena Peters, geboren te Wessem op 26 maart 1861, overleden te Ittervoort op 17 mei 1934, dochter van Joannes Peters en Hendrina Seuskens.
(Zij is eerder getrouwd te Heel en Panheel op 21 april 1897 met Joannes Lambertus van Buggenum, landbouwer, geboren te Echt rond 1858, overleden te Heel en Panheel op 24 januari 1901, zoon van Lambertus van Buggenum en Ida Jeurissen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina