Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joannes Nijssen, bode, geboren te Wessem, gedoopt op 10 december 1782, zoon van Jean Nijssen en Jeanne Marguerite Valckenborgh.


Hij was gehuwd (1) met
Gertrude Catharine Theunissen, overleden te Wessem op 25 augustus 1814.

Hij is getrouwd te Wessem op 3 oktober 1815 (2) met
Joanna Donders, dienstmeid, geboren te Ittervoort, gedoopt op 23 juni 1792, overleden te Wessem op 22 december 1875, dochter van Jacobus Donders en Elisabeth Verbeek.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina