Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joannes Monsieur, geboren te Kessenich op 18 december 1782, overleden te Kessenich-Hees op 19 november 1841.


Hij is getrouwd te Kessenich op 2 juli 1818 met
Sibilla Keijaerts, geboren te Kessenich rond 1795, overleden te Kessenich-Hees op 19 november 1841.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Antonius, arbeider en landbouwer, geboren te Kessenich op 1 april 1830, overleden te Ittervoort op 16 november 1892.
    Hij is getrouwd te Ittervoort op 1 september 1857 met Anna Maria Tegelaers, dienstmeid en landbouwster, geboren te Ittervoort op 17 januari 1821, overleden aldaar op 22 maart 1899, dochter van Willem Tegelaers en Clara Dresen.
    (Zij had van een onbekende man 2 zonen.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina