Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Hendricus Parren, pannenmaker, geboren te Ittervoort-Schillersheide op 15 mei 1860, overleden te Thorn op 31 maart 1935, zoon van Joannes Hermanus Parren en Anna Christina Reijnders.


Hij is getrouwd te Thorn op 17 november 1883 met
Anna Maria Korsten, dienstmaagd, geboren te Weert op 12 juni 1856, overleden te Thorn op 2 mei 1950, dochter van Wilhelmus Korsten en Geertrui Roijakkers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina