Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Gertrudis Mols, geboren te Hunsel op 10 mei 1909, overleden te Roermond (Z) op 4 januari 1976, begraven te Ittervoort, dochter van Renier Mols en Cornelia Hubertina Cuijpers.


Zij is getrouwd te Ittervoort op 11 oktober 1935 met
Peter Leonardus Hubertus Indenkleef, landbouwer, geboren te Thorn op 15 februari 1907, overleden op 16 oktober 1986, begraven te Ittervoort, zoon van Theodorus Hubertus Indenkleef en Anna Catharina Stakenborg.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren dochter, geboren te Ittervoort op 2 september 1938.
  • 2 : Peter Hubertus René, geboren te Hunsel rond januari 1945, overleden aldaar op 25 juni 1945.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina