Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joannes Mathijs Hendrikx, overleden te Echt op 16 december 1898.


Hij was gehuwd met
Cecilia Voss, landbouwster, geboren te Echt op 20 juli 1862, wonende te Hunsel, overleden aldaar op 27 november 1945, dochter van Henricus Voss en Anna Cornelia Housmans.
(Zij is later getrouwd te Ittervoort op 29 december 1902 met Joannes Hubertus van Montfort, landbouwer, geboren te Posterholt op 9 april 1858, overleden te Meijel op 10 mei 1940, zoon van Joannes Hubertus van Montfort en Catharina Paulissen. (Hij is eerder getrouwd te Maasbracht op 26 april 1889 met Catharina Hubertina Daemen, landbouwster, geboren te Maasbracht op 17 oktober 1856, overleden te Ittervoort op 29 september 1901, dochter van Peter Renier Daemen en Anna Maria Jochems.))

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina