Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Antonia Hubertina Grispen, geboren te Ittervoort op 10 april 1904, overleden op 31 oktober 1979, begraven te Horn, dochter van Matheus Godfried Hubert Grispen en Gertrudis Maria Hubertina Donders.


Zij is getrouwd te Ittervoort op 9 september 1928 met
Michiel Jacobus Hubertus van Herten, landbouwer en melkventer, geboren te Herten op 30 december 1899, overleden in december 1979, begraven te Horn, zoon van Leonardus Hubertus van Herten en Petronella Venner.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Leonardus Matheus Jacobus, geboren te Horn op 29 juni 1929, overleden aldaar op 13 maart 1932.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina