Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Susanna Grispen, geboren te Ittervoort op 8 oktober 1899, overleden te Maaseik op 28 september 1965, begraven te Ittervoort, dochter van Matheus Godfried Hubert Grispen en Gertrudis Maria Hubertina Donders.


Zij is getrouwd te Ittervoort op 10 juli 1926 met
Severinus Hubertus Brouns, landbouwer, geboren te Heel en Panheel op 20 mei 1894, overleden te Ittervoort op 18 april 1969, zoon van Joannes Wilhelmus Brouns en Cornelia Hubertina Corsten.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina