Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Christina Elisabeth Grispen, geboren te Ittervoort op 15 april 1894, overleden te Eygelshoven op 5 december 1981, dochter van Matheus Godfried Hubert Grispen en Gertrudis Maria Hubertina Donders.


Zij is getrouwd te Eijgelshoven op 24 juli 1925 met
Joannes Hubertus Frencken, kantonnier, geboren te Roermond op 11 september 1896, overleden te Kerkrade op 13 september 1977, zoon van Hubertus Wiro Frencken en Maria Barbara Claessen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina