Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joannes Hubertus Berghs, landbouwer, geboren te Maaseik (B) op 25 februari 1823, zoon van Peter Jan Berghs en Anna Cornelia Maessen.


Hij is getrouwd te Molenbeersel op 31 maart 1856 (1) met
Anna Margaretha Limerkens, geboren te Ittervoort-Beersel op 10 maart 1823, overleden te Molenbeersel op 4 juni 1863, dochter van Theodorus Limerkens en Maria Catharina Stijns.

Uit dit huwelijk:

Hij is getrouwd te Molenbeersel op 24 augustus 1865 (2) met
Catharina Elisabeth Luijs, geboren te Bocholt op 3 november 1829, dochter van Peter Jacob Luijs en Helena Braeken.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Maria Helena, landbouwster, geboren te Molenbeersel (B) op 10 juni 1866, overleden te Weert op 17 januari 1913.
    Zij is getrouwd te Ittervoort op 30 juli 1889 met Joannes Hubertus Rutten, landbouwer, geboren te Thorn op 26 januari 1855, overleden te Maarheeze op 19 maart 1930, zoon van Peeter Joannes Rutten en Jeanne Gertrude Hendricks.
    (Hij is later getrouwd te Weert op 26 juni 1917 met Catharina Sallaerts, geboren te Herselt (B).)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina