Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Gertrude Parren.


Zij is getrouwd in het jaar 1786 met
Jacobus Donders, landbouwer, geboren te Ittervoort op 12 februari 1759, overleden aldaar op 1 november 1831.
(Hij is later getrouwd in het jaar 1798 met Elizabeth Keunen. Hij is later getrouwd te Grathem op 14 januari 1802 met Joanna Houben, landbouwster, geboren te Grathem rond 1772, overleden te Ittervoort op 16 november 1818, dochter van Hilarius Houben en Sibilla Stroucken. (Zij was weduwe van Pierre Coolen.))

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Marie Anne, geboren te Ittervoort op 10 mei 1786, overleden aldaar op 9 november 1855.
    Zij is getrouwd te Ittervoort op 4 mei 1808 met Renier Donners, landbouwer, geboren te Ittervoort op 8 juni 1781, overleden aldaar op 8 januari 1863, zoon van Jean Donners en Gertrude Brouns.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina