Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Mathijs Cuijpers, landbouwer, geboren te Ittervoort op 27 maart 1874, overleden te Thorn op 14 maart 1956, zoon van Adolf Cuijpers en Rosalia Hubertina Lamerichs.


Hij is getrouwd te Ittervoort op 22 april 1919 met
Maria Zimmermans, geboren te Melick en Herkenbosch op 8 mei 1885, overleden te Thorn op 21 februari 1960, dochter van Jan Peter Zimmermans en Wilhelmina Monsieur.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina