Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Frans Arnold Swinnen, landbouwer, geboren te Thorn rond 1782, overleden te Ittervoort op 23 oktober 1829.


Hij was gehuwd met
Anna Mechtildis Stakenborg, landbouwster, geboren te Thorn op 20 februari 1791, overleden te Ittervoort op 11 april 1861, dochter van Theodorus Stakenborg en Maria Catharina Pennings.
(Zij is later getrouwd te Ittervoort op 10 september 1830 met Bernardus Brouwers, landbouwer, geboren te Heel op 8 augustus 1795, overleden te Ittervoort op 28 mei 1867, zoon van Mathias Brouwers en Anna Maria Meddens.)

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Elisabeth, geboren rond 1823, overleden te Ittervoort op 17 november 1849.
  • 3 : Angelina, geboren te Ittervoort op 14 februari 1826, overleden te Roermond op 10 augustus 1894.
    Zij had van een onbekende man één zoon.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina