Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Francisca Grispen, geboren te Ittervoort op 11 mei 1843, overleden te Roermond op 8 november 1918, dochter van Lambert Grispen en Maria Anna Clara van de Laar.


Zij is getrouwd te Ittervoort op 5 februari 1873 met
Theodorus Hubertus Theelen, landbouwer, geboren te Ophoven (B) op 10 oktober 1837, overleden te Roermond op 14 maart 1919, zoon van Jan Mathijs Theelen en Theresia Dirickx.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Hendricus Lambertus, geboren te Heel en Panheel op 6 december 1879, overleden te Ittervoort op 20 februari 1881.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina