Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Laurent Cupers, landbouwer, geboren te Ittervoort rond 1763, overleden aldaar op 12 september 1803, zoon van Jean Cuijpers en Jeanne Wolfs.


Hij was gehuwd met
Gertrude Klingelhoets, overleden te Ittervoort op 16 oktober 1795.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jan Mathijs, landbouwersknecht en landbouwer, geboren te Ittervoort op 30 mei 1794, overleden aldaar op 4 november 1861.
    Hij is getrouwd te Ittervoort op 25 januari 1816 met Marie Helene Hendericks, landbouwster, geboren te Grathem op 28 november 1790, overleden te Ittervoort op 3 januari 1868, dochter van Bartholomé Hendrix en Anna Catherine Houben.
    (Zij had van een onbekende man één dochter.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina