Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Helena Hubertina Rutjens, geboren te Ittervoort op 15 januari 1865, dochter van Peter Joannes Rutjens en Maria Catharina Roosée.


Zij is getrouwd te Ittervoort op 9 april 1888 met
Jan Hubertus Bongers, koopman, geboren te Thorn op 25 maart 1860, zoon van Hendrik Bongers en Joanna Maria Stroekx.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Catharina Maria Gertrudis, geboren te Thorn rond 1896.
    Zij is getrouwd te Thorn op 11 oktober 1919 met Hendrikus Hubertus Bongaerts, arbeider en onbezoldigd rijksveldwachter, geboren te Buggenum op 22 december 1893, overleden te Maastricht (Z) op 7 november 1980, begraven te Mheer, zoon van Wilhelmus Bongaerts en Anna Criens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina