Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Gertrudis Maria Hubertina Tholen, geboren te Ittervoort op 6 maart 1886, wonende te Hunsel, overleden aldaar op 11 maart 1958, dochter van Jacobus Hubertus Tholen en Gertrudis Vries.


Zij is getrouwd te Ittervoort op 24 mei 1920 met
Frans Hendrik van de Boel, molenaar en landbouwer, geboren te Thorn rond 1882, wonende te Hunsel, overleden aldaar op 20 mei 1949, zoon van Everard Hendrik Lambert van de Boel en Anna Elisabeth Tonnaer.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina