Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Helena Reijnen, geboren te Ittervoort op 2 januari 1853, overleden te Maasbracht op 22 februari 1886, dochter van Peter Jan Hendrik Hubertus Reijnen en Marie Gertrude Opgenhaffen.


Zij is getrouwd te Ittervoort op 6 september 1876 met
Andreas van Bilzen, koopman en herbergier, geboren te Neeritter op 20 juli 1845, overleden te Maastricht op 28 oktober 1907, zoon van Henricus van Bilsen en Maria Helena Heijnen.
(Hij is later getrouwd te Maastricht op 18 juli 1894 met zijn schoonzus Joanna Hubertina Reijnen, geboren te Ittervoort op 10 augustus 1855, overleden te Oud-Vroenhoven op 11 maart 1916, dochter van Peter Jan Hendrik Hubertus Reijnen en Marie Gertrude Opgenhaffen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina