Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Theodor Joosten, landbouwer, overleden te Kessenich.


Hij was gehuwd met
Joanna van Geneijgen, akkervrouw, geboren rond 1741, overleden te Neeritter op 19 december 1815, dochter van Godefridus van Geneijgen en Sibilla van de Winkel.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Marie Chatrine, landbouwster, geboren te Kessenich op 17 november 1775, overleden te Neeritter op 6 april 1851.
    Zij is getrouwd te Neeritter op 7 december 1804 met Petrus Wolfs, landbouwer, geboren te Neeritter op 3 augustus 1757, overleden aldaar op 15 februari 1842, zoon van Hermanus Wolfs en Maria Janssen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina