Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Agatha Geurts, akkervrouw en landbouwster, geboren te Stevensweert rond 1763, overleden te Neeritter op 18 december 1835, dochter van Gulieme Geurts en Cornelia Leijendeckers.


Zij was gehuwd (1) met
Antonius Leurs.

Zij is getrouwd te Neeritter op 11 april 1815 (2) met
Pierre van de Winkel, landbouwer, geboren te Neeritter op 25 oktober 1764, overleden aldaar op 9 november 1840, zoon van Jean van de Winkel en Margerite van der Sanden.
(Hij is eerder getrouwd te Neeritter op 18 januari 1804 met Cornelie Eijckheuvels, akkermanse, geboren te Neeritter op 11 februari 1784, overleden aldaar op 31 januari 1814, dochter van Jean Eijkheuvels en Jeanne Rutten.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina