Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Christina Smeedts, landbouwster, geboren te Neeritter op 24 juli 1805, overleden aldaar op 2 juni 1865, dochter van Gertrudis Smeedts.


Zij is getrouwd te Neeritter op 27 oktober 1843 met
Joannes Laurentius Verkissen, landbouwer, geboren te Neeritter op 28 februari 1813, overleden aldaar op 24 oktober 1863, zoon van Joannes Verkissen en Cornelia Craemers.
(Hij is eerder getrouwd te Neeritter op 2 juni 1836 met Aldegonde Krijstis, dienstmeid en landbouwster, geboren te Neeritter op 16 november 1811, overleden aldaar op 3 mei 1841, dochter van Jean Mathieu Krijstus en Elizabeth Moonen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina