Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Casper Hubertus Tulkens, landbouwknecht, geboren te Neeritter op 23 maart 1835, overleden te Maaseik op 15 april 1902, zoon van Theodor Tulkens en Anna Catharina Nieskens.


Hij is getrouwd te Maaseik op 19 augustus 1857 (1) met
Agnes Rowet, dienstmeid, geboren te Maaseik op 8 januari 1827, overleden aldaar op 21 september 1863, dochter van Willem Rowet en Maria Catharina Smeets.

Hij is getrouwd te Maaseik op 13 februari 1864 (2) met
Anna Maria Cornelia Renette, geboren te Hunsel-Ell op 15 juni 1830, overleden te Maaseik op 6 januari 1911, dochter van Peter Jan Renette en Margerith Roijackers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina