Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Peter Joannes Theunissen, brouwersknecht, handelsagent en directeur-concierge oudmannenhuis, geboren te Neeritter op 10 maart 1862, overleden te Maastricht op 5 juni 1938, zoon van Joannes Mathijs Theunissen en Maria Tulkens.


Hij is getrouwd te Maastricht op 4 september 1889 met
Maria Philomena Deckers, geboren te Klimmen op 28 juni 1866, overleden te Meerssen op 19 mei 1941, dochter van Andreas Deckers en Anna Maria Dirks.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Catharina Hubertina, geboren te Maastricht op 22 januari 1895.
    Zij is getrouwd te Maastricht op 6 februari 1917 met Vincent Grummer, kantoorbediende, geboren te Heythuysen op 25 oktober 1894, overleden te Maastricht op 15 november 1966, zoon van Frans Hubert Grummer en Maria Widdershoven.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina