Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Helena Stevens, geboren te Neeritter op 10 augustus 1823, overleden te Molenbeersel op 20 maart 1854, dochter van Hendrik Stevens en Joanna Brouns.


Zij is getrouwd te Molenbeersel op 26 november 1849 met
Jean Antoine Charles Albert Rodigas, herbergier en winkelier, geboren te Eelen (B) op 1 juni 1827, overleden te Molenbeersel op 24 maart 1904, zoon van Charles Joseph Rodigas en Paulina Holthauzen.
(Hij is later getrouwd te Stramproy op 19 april 1855 met Maria Elisabeth van de Winkel, dienstmeid, geboren te Neeritter op 19 september 1823, overleden te Molenbeersel op 20 januari 1893, dochter van Jacobus van de Winkel en Barbara van de Winkel.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina