Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Elisabeth Hubertina Smits, geboren te Neeritter op 21 juni 1827, overleden te Melick op 11 april 1867, dochter van Joannes Petrus Smeets en Joanna Catharina ten Dijck.


Zij is getrouwd te Melick en Herkenbosch op 11 november 1864 met
Bernardus Goedzens, koster, geboren te Melick op 16 augustus 1838, overleden te Melick en Herkenbosch op 1 januari 1890, zoon van Johannes Jozephus Goedzens en Anna Maria Dohmen.
(Hij is later getrouwd te Melick en Herkenbosch op 25 oktober 1867 met Petronella Hubertina Schmitz, geboren te Melick op 30 oktober 1842.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina