Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Barbara van der Schoor, dienstbode, geboren te Thorn op 25 oktober 1810, overleden te Neeritter op 10 april 1884, dochter van Andres van de Schoor en Catharina Elisabeth Koelen.


Zij is getrouwd te Thorn op 31 maart 1856 met
Henri Perelings, landbouwer en broodbakker, geboren te Hunsel op 6 november 1802, overleden te Neeritter op 1 april 1885, zoon van Henri Perelinkx en Catharina Petronella Elisabeth Calers.
(Hij is eerder getrouwd te Neeritter op 11 april 1839 met Jeanne Creemers, landbouwster, geboren te Neeritter op 29 september 1800, overleden aldaar op 1 november 1855, dochter van Jan Mathijs Creemers en Anna Catharina Bosmans.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina