Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joannes Rutten, dagloner, geboren te Thorn op 17 februari 1758, overleden aldaar op 31 augustus 1829, zoon van Joannes Rutten en Joanna Barren.


Hij was gehuwd (1) met
Joanna Coppen.

Hij is getrouwd te Neeritter op 22 oktober 1814 (2) met
Anna Catharina Heudts, akkervrouw, geboren te Neeritter op 22 mei 1780, overleden te Thorn op 17 december 1853, dochter van Petrus Heudts en Agnes Fijters.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Frans Antoon, landbouwer, geboren te Thorn op 14 augustus 1818, overleden aldaar op 8 februari 1886.
    Hij is getrouwd te Thorn op 13 februari 1841 met Gertrudis Josepha Staekenborg, landbouwster, geboren te Thorn op 22 december 1820, overleden aldaar op 18 december 1869, dochter van Petrus Staekenburg en Anna Catharina Vogels.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina