Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Catharina Keijaerts, landbouwster, geboren te Neeritter, gedoopt aldaar op 6 november 1779, overleden te Aldeneik (B) op 29 december 1853, dochter van Matthieu Keijaerts en Helene Colen.


Zij is getrouwd te Neeritter op 15 oktober 1807 met
Aloijse Peeters, landbouwer, geboren te Maaseik (B), gedoopt te Aldeneik (B) op 24 september 1772, overleden aldaar op 8 juli 1857, zoon van Matthieu Peeters en Helene Smeets.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina