Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Elisabeth Sleven, overleden te Ophoven op 7 juli 1809.


Zij was gehuwd met
Mathijs Meijers, overleden te Ophoven op 4 januari 1815.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter, landbouwer, geboren te Ophoven (B) op 8 februari 1798, overleden te Molenbeersel op 13 september 1876.
    Hij was gehuwd (1) met Anna Maria Henkens, overleden te Ophoven (B) op 12 oktober 1830.
    Hij is getrouwd te Neeritter op 4 februari 1833 (2) met Susanna Driessens, landbouwster, geboren te Neeritter, gedoopt op 6 oktober 1795, overleden te Neeritter op 24 oktober 1882, dochter van Paulus Driessens en Elizabeth Segers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina