Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Elizabeth Meekels.


Zij was gehuwd met
Pierre Houben.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Lamber, dagloner en landbouwer, geboren te Neeritter op 20 augustus 1740, overleden aldaar op 14 januari 1810.
    Hij is getrouwd te Neeritter op 19 juni 1801 met Anne Chaterine Sangen, geboren te Schinnen op 15 maart 1751, overleden te Ophoven op 9 april 1823, dochter van Lowies Sangen en Elizabeth Nootermans.
    (Zij is eerder getrouwd te Ophoven (B) op 3 maart 1772 voor de kerk met Gerard de Renette, gedoopt te Neeritter op 7 augustus 1741, overleden te Ophoven op 22 september 1799.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina