Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joannes Hubertus Verheijden, geboren te Neeritter op 20 december 1855, overleden te Swalmen op 21 februari 1917, zoon van Michiel Verheijden en Maria Catharina Theulen.


Hij is getrouwd te Swalmen op 11 januari 1904 met zijn nicht
Maria Verheijden, winkelierster, geboren te Haelen op 21 maart 1871, overleden te Swalmen op 9 april 1922, dochter van Peter Joannes Hubertus Verheijden en Hendrina van Horck.
(Zij is eerder getrouwd te Swalmen op 22 april 1895 met Wilhelmus Hubertus Meuter, arbeider, geboren te Swalmen op 24 november 1868, overleden aldaar op 25 oktober 1900, zoon van Franciscus Hubertus Meuter en Joanna Custers.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina