Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Lowisa Maria Hubertina Tholen, geboren te Neeritter op 22 oktober 1886, wonende te Hunsel, overleden aldaar op 25 maart 1954, dochter van Joannes Hubertus Tholen en Hendrina Hubertina de Hingh.


Zij is getrouwd te Neeritter op 27 september 1920 met
Peter Joannes Hubertus Levels, politieagent, geboren te Heel en Panheel rond 1884, wonende te Hunsel, overleden aldaar op 7 februari 1958, zoon van Wilhelmus Levels en Margaretha Hubertina Bijlmakers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina