Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Wilhelmus de Hingh, kleermaker, geboren te Neeritter op 28 augustus 1879, wonende te Haelen, overleden aldaar op 5 maart 1951, zoon van Joannes Hubertus de Hingh en Maria Hubertina Verheijden.


Hij is getrouwd te Schaarbeek (Brussel) (B) op 10 februari 1904 met
Gertrudis Maria Vercoelen, geboren te Weert op 19 november 1882, overleden te Heel op 15 februari 1939, dochter van Hubertus Joannes Vercoelen en Petronella Peeters.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina