Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Catharina Caenen, dagloonster, geboren te Elsloo op 4 november 1781, overleden te Neeritter op 12 januari 1832, dochter van Peter Caenen en Isabella Jansen.


Zij is getrouwd te Neeritter op 23 juni 1831 met
Joannes de Hing, arbeider en daghuurder, geboren te Neeritter op 2 juli 1790, overleden aldaar op 9 november 1860, zoon van Joannes de Hingh en Maria van Soeren.
(Hij is eerder getrouwd te Neeritter op 25 november 1814 met Cornelia Rademakers, geboren te Neeritter, gedoopt op 18 december 1789, overleden te Neeritter op 20 september 1830, dochter van Michel Rademakers en Jeanne Freijen. Hij is later getrouwd te Neeritter op 5 september 1832 met Catharina Page, geboren rond 1796, overleden te Neeritter op 28 november 1858, dochter van Catharina Page. (Zij had van een onbekende man één zoon.))
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina