Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Elisabeth Creemers, geboren te Neeritter op 10 februari 1798, overleden te Molenbeersel op 3 december 1867, dochter van Peeter Creemers en Gertrudis Haeffenter.


Zij is getrouwd te Neeritter op 1 mei 1829 met
Pierre Mathiieu Truijen, landbouwer, geboren te Neeritter op 21 februari 1802, overleden te Molenbeersel op 20 juni 1882, zoon van Joannes Truijen en Gertrudis Leeën.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Maria Gertrudis, geboren te Neeritter op 27 juli 1831, overleden te Kinrooi op 29 december 1889.
    Zij is getrouwd te Molenbeersel op 10 mei 1855 met Jacob Cuijpers, koopman, geboren te Weert op 20 april 1823, overleden te Kinrooi op 14 april 1878, zoon van Jean Cuijpers en Catherine Elisabeth Arons.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina