Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joannes Reinier de Hingh, rijksambtenaar, geboren te Neeritter op 13 oktober 1851, overleden te Nijmegen op 23 maart 1944, zoon van Jean Mathieu de Hing en Petronella Brouns.


Hij is getrouwd te Mill en Sint Hubert op 30 april 1888 met
Johanna Helena Peeters, geboren te Broekhuizen op 23 augustus 1860, overleden te Nijmegen op 8 november 1916, dochter van Johannes Hubertus Peeters en Petronella Bexkens.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina