Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Peter Johannes Hendrikus Henderickx, landbouwer, geboren te Molenbeersel (B) op 16 mei 1882, wonende te Grathem, overleden aldaar op 2 juni 1944, zoon van Theodorus Henderickx en Wilhelmina op Hei.


Hij is getrouwd te Neeritter op 15 november 1907 met
Maria Catharina Sniekers, geboren te Thorn op 25 maart 1881, wonende te Grathem, overleden aldaar op 9 juli 1958, dochter van Antoon Hubert Snijckers en Maria Hubertina Cuijpers.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Maria Anna, religieuse, geboren te Hunsel op 21 september 1911, overleden te Selfkant-Höngen (D) op 2 maart 1999.
  • 6 : Adolf Antonius Hubert, geboren te Hunsel op 28 januari 1917, overleden te Grathem op 21 mei 1987, begraven aldaar.
    Hij was gehuwd met Maria Ida Corstjens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina