Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Margaretha Elisabeth Deters, geboren op 25 december 1919, overleden op 6 november 2008, begraven te Haelen.


Zij was gehuwd met
Mathijs Hubertus Rumen, landbouwer, geboren te Neeritter op 11 februari 1916, overleden te Roermond (Z) op 20 oktober 1980, begraven te Haelen op 23 oktober 1980, zoon van Henricus Rumen en Helena Hubertina Curvers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Theodoor Christiaan, geboren te Neeritter op 31 maart 1942, overleden op 7 mei 1962, begraven te Haelen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina