Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joannes Grispen, molenaar, geboren te Ittervoort op 6 juli 1747, overleden aldaar op 30 maart 1813, zoon van Jan Grispen en Francisca Christina Von Randerath.


Hij is getrouwd te Ittervoort op 6 september 1791 voor de kerk met
Maria Elisabeth Hulskens, geboren te Leveroij op 21 december 1764, overleden te Ittervoort op 19 februari 1826, dochter van Matthias Hulskens en Catharina Reynders.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Christine, geboren te Ittervoort op 10 maart 1801, overleden aldaar op 23 mei 1804.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina