Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joannes Verkissen, landbouwer, geboren te Neeritter rond 1779, overleden aldaar op 27 december 1854, zoon van Chretien Verkissen en Jeanette Janssen.


Hij is getrouwd te Neeritter op 11 december 1807 (1) met
Cornelia Craemers, dienstmeid, geboren te Ittervoort rond 1777, overleden te Neeritter op 15 mei 1814, dochter van Joannes Kramers en Joanna Verheijden.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jeanne, geboren te Neeritter op 11 oktober 1808, overleden aldaar op 17 december 1814.

Hij is getrouwd te Neeritter op 31 januari 1815 (2) met
Hendrina Vestiens, dienstmaagd, geboren te Grathem rond 1772, overleden te Neeritter op 24 januari 1847, dochter van Henri Vestjens en Catharina Verstappen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina