Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jeanette Janssen, landbouwster, geboren te Neeritter rond 1750, overleden aldaar op 29 november 1828, dochter van Joannes Janssen en Catharina Eijkheuvels.


Zij was gehuwd met
Chretien Verkissen, overleden te Neeritter in juni 1794.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Jacomine, dienstmeid en landbouwster, geboren te Neeritter, gedoopt op 24 oktober 1783, overleden te Neeritter op 18 juni 1835.
    Zij is getrouwd te Neeritter op 13 augustus 1811 met Jean Mathieu Gielen, dienstknecht en arbeider, geboren te Neeritter, gedoopt op 14 april 1786, overleden te Neeritter op 29 november 1866, zoon van Jacobus Gielen en Maria Joosten.
  • 3 : Catharina, dienstmeid, geboren te Neeritter rond 1793, overleden aldaar op 29 mei 1819.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina