Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Susanna Driessens, landbouwster, geboren te Neeritter, gedoopt op 6 oktober 1795, overleden te Neeritter op 24 oktober 1882, dochter van Paulus Driessens en Elizabeth Segers.


Zij is getrouwd te Neeritter op 4 februari 1833 met
Peter Meijers, landbouwer, geboren te Ophoven (B) op 8 februari 1798, overleden te Molenbeersel op 13 september 1876, zoon van Mathijs Meijers en Elisabeth Sleven.
(Hij was weduwnaar van Anna Maria Henkens, overleden te Ophoven (B) op 12 oktober 1830.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina