Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Elisabeth Geenen, gedoopt te Grathem op 21 december 1784, overleden te Hunsel op 14 maart 1852, dochter van Gerardus Geenen en Catharina Henderickx.


Zij is getrouwd te Wessem op 8 september 1810 met
Peter Joannes Fiddelaers, dagloner, geboren te Kessenich op 2 juli 1757, overleden te Wessem op 5 mei 1817, zoon van Willem Fiddelaers en Catharina Elisabeth Goessens.
(Hij is eerder getrouwd te Kessenich op 22 juli 1787 voor de kerk met Anna Donders, dagloonster, gedoopt te Neeritter op 1 juni 1766, overleden aldaar op 10 januari 1805.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina