Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petronella Hubertina Dreessen, dienstmeid, geboren te Neeritter op 1 april 1870, overleden te Ophoven op 5 december 1961, dochter van Petrus Joannes Dreesen en Maria Gertrudis Moens.


Zij is getrouwd te Neeritter op 7 augustus 1890 met
Joannes Michiel Dirckx, dienstknecht, geboren te Ophoven (B) op 15 maart 1865, overleden te Ophoven op 14 september 1946, zoon van Joannes Dirckx en Helena van de Winkel.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Joannes, geboren te Neeritter op 13 december 1890, overleden aldaar op 22 mei 1891.
  • 3 : Maria Helena, geboren te Neeritter op 23 augustus 1893.
  • 4 : Peter Josephus Hubertus, geboren te Neeritter op 10 januari 1895.
    Hij is getrouwd te Ophoven op 6 september 1919 voor de kerk met Joanna Theresia Henrica Kuppens, geboren te Leopoldsburg (B) op 17 juni 1897, dochter van Ludovicus Kuppens en Philomena Francisca Maria Verkoyen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina