Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Hendrikus Creemers, overleden te Stramproy op 8 augustus 1802.


Hij was gehuwd met
Maria Crops, overleden te Stramproy op 24 november 1778.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter, dienstknecht, geboren te Stramproy op 4 maart 1776, overleden aldaar op 14 december 1853.
    Hij is getrouwd te Neeritter op 10 mei 1831 met Johanna Chatrine Kristijs, landbouwster, geboren te Neeritter-Beersel op 5 november 1804, overleden te Neeritter op 1 februari 1835, dochter van Jean Mathieu Krijstus en Elizabeth Moonen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina