Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Peter Creemers, dienstknecht, geboren te Stramproy op 4 maart 1776, overleden aldaar op 14 december 1853, zoon van Hendrikus Creemers en Maria Crops.


Hij is getrouwd te Neeritter op 10 mei 1831 met
Johanna Chatrine Kristijs, landbouwster, geboren te Neeritter-Beersel op 5 november 1804, overleden te Neeritter op 1 februari 1835, dochter van Jean Mathieu Krijstus en Elizabeth Moonen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jan Mathijs, fabrieksarbeider, geboren te Neeritter op 31 maart 1833, overleden te Dülken (D) op 25 november 1885.
    Hij is getrouwd te Dülken (D) op 10 december 1858 met Petronella Teuwen, geboren te Ophoven (B) op 23 september 1830, dochter van Joannes Mathias Teuwen en Helena Schroijen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina