Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Geelen, geboren te Neeritter, gedoopt op 14 oktober 1762, overleden te Neeritter op 12 januari 1845, dochter van Jan Geelen en Maria Heijnkens.


Zij was gehuwd met
Joannes Linssen, landbouwer, geboren te Neeritter, gedoopt op 23 oktober 1749, overleden te Neeritter op 22 juni 1820, zoon van Andries Linssen en Maria Hermans.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes, geboren te Neeritter rond 1786, overleden aldaar op 20 oktober 1849.
  • 4 : Jean, geboren te Neeritter op 2 oktober 1807, overleden aldaar op 2 oktober 1807.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina