Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joannes Hubertus Verweijen, geboren te Neeritter op 4 augustus 1829, overleden te Roermond op 16 juni 1892, zoon van Peter Verweijen en Anne Marie Brinkers.


Hij is getrouwd te Rotterdam op 5 december 1860 met
Ida Wevers, geboren te Roermond op 12 november 1835, overleden aldaar op 28 maart 1895, dochter van Henricus Wevers en Anna Maria Margaretha Reulen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina