Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Franciscus Heijnen.


Hij was gehuwd met
Maria Catharina op de Koul, overleden te Echt op 28 augustus 1827.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Helena, landbouwster, geboren te Echt op 12 augustus 1803, overleden te Neeritter op 15 september 1870.
    Zij is getrouwd te Neeritter op 1 oktober 1827 met Henricus van Bilsen, landbouwer, geboren te Neeritter op 12 september 1803, gedoopt aldaar op 12 september 1803, overleden aldaar op 24 september 1871, zoon van Lorans van Bilsen en Christina Peters.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina