Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Christina Hubertina van Bilsen, geboren te Neeritter op 7 april 1830, overleden aldaar op 6 januari 1872, dochter van Henricus van Bilsen en Maria Helena Heijnen.


Haar kinderen van een onbekende man:
  • 1 : Hendrik Hubertus, kleermaker, geboren te Neeritter op 10 februari 1857, overleden te Luik op 8 januari 1903.
    Hij is getrouwd te Luik (B) op 21 februari 1895 met Maria Hubertina Christina Carola Baerts, geboren te Roermond op 31 januari 1863, overleden aldaar op 16 augustus 1912, dochter van Leonardus Clemens Hubertus Baert en Maria Catharina Janssens.
  • 3 : Peter Joannes, geboren te Neeritter op 10 februari 1869, overleden aldaar op 24 oktober 1872.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina