Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Johanna Maria Gertruda Coenen, geboren te Maasniel op 26 juli 1908, wonende te Horn, overleden aldaar op 22 december 1954, dochter van Peter Hubertus Coenen en Catharina Lucia Thissen.


Zij is getrouwd te Maasniel op 30 juli 1934 met
Willem Mathis van de Boel, onderwijzer, geboren te Horn op 20 augustus 1905, overleden aldaar op 11 mei 1998, zoon van Jacobus van de Boel en Margaretha Hubertina Gubbels.
(Hij was later gehuwd met Petronella Brouwers.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina